12 maanden lang is het Fryslân boppe’....

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

In Friesland hoef je je nooit te vervelen. Zeker niet in 2018. Nee, want dat wordt hét jaar van de mooiste provincie van Nederland. Twaalf maanden lang is het ‘Fryslân boppe’, want dan is Friesland samen met hoofdstad Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa: Leeuwarden-Fryslân 2018.

Voor jou dé kans om kennis te maken met al het moois wat Friesland te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en heel veel meer. Het motto van Leeuwarden-Fryslân 2018 is ‘iepen mienskip’ en dat is Fries voor ‘open gemeenschap’. Wat dat betekent? Dat iedereen welkom is. Ook, nee, zéker jij! Aan activiteiten geen gebrek. Met maar liefst 50 grote projecten en 800 kleinere initiatieven heb jij in 2018 mega veel te doen in Friesland.

Leeuwarden is de place to be! #lf2018

Ongeveer de helft hiervan vindt plaats in Leeuwarden, dat helemaal klaar is voor jouw komst. Op www.2018.vanplan.nl vind je alle informatie en het programma dat de komende maanden steeds meer vorm krijgt.

Al je Tickets bestel je veilig en snel via www.2018.VanPlan.nl. 

De officiële opening van Leeuwarden-Fryslân 2018 vindt plaats op vrijdag 26 januari met prachtige verhalen uit archieven en musea door de hele provincie. Een dag later is er in de binnenstad van Leeuwarden een veelzijdig programma met volop zang en muziek.

Tijdens de opening van dit geweldige internationale evenement krijg je een sneak-preview van al het moois dat er in 2018 in Fryslân te zien en te doen zal zijn. Van kunstprojecten tot muziekfestivals en sportevenementen, het Friese landschap is het podium en jij bent uitgenodigd. Dit wil je meemaken!

Begint het al te kriebelen en heb je zelf een fantastisch idee voor Leeuwarden-Fryslân 2018? Voeg dan je eigen event toe op www.2018.VanPlan.nl. Aanmelden doe je via www.uitservice.nl. Zo bereik je een groot publiek en bouw je ook mee aan het succes van dit grootse evenement! Hoe vet is dat?