Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

FAQ LF2018 - veelgestelde vragen

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt, maar kijk eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Wie weet is jouw vraag al beantwoord.

V: Kan ik via 2018.vanplan.nl kaarten kopen voor alle culturele hoofdstad voorstellingen? 
A: Als er bij de voorstelling of het evenement staat ‘Koop deze tickets’ kun je direct bij VanPlan tickets bestellen voor het evenement. Vervolgens kom je in de ticketshop waar je kunt bestellen en betalen.

V: Er staat geen ‘Koop deze tickets’ button bij het evenement van mijn keus. Wat nu? 
We verkopen voor steeds meer evenementen tickets. En  hebben vaak mooie aanbiedingen, maar helaas verkopen we nog niet voor ieder LF2018 event tickets. In dat geval kun je bij de organisatie van het evenement terecht om tickets te bestellen. 

V: Ik heb voor mijn culturele hoofdstad evenement online tickets via VanPlan gekocht, maar er is iets mis. Wat nu? 
A: Kun je je tickets niet meer vinden? Of heb je een andere vraag m.b.t. je tickets? Als je ons een mailtje stuurt beantwoorden we die zo snel mogelijk. Tijdens kantooruren (ma-vrij van 8.00-16.30 uur) kun je ook bellen met 050-584 44 29.

Is het buiten kantooruren of in het weekend, dan kun je met je vragen terecht bij onze collega’s van Link2Ticket via 06-11350874 of Ticketpoint 0900-9000 8000.

V: Waarom moet ik servicekosten over mijn tickets voor LF2018 events betalen? 
A: Per ticket berekenen we servicekosten, deze kosten zijn onder meer voor:

Service op locatie zoals toewijzen zaal, plaatsen en evt. garderobe.
Diensten op locatie zoals veiligheid en antifraude maatregelen.
Implementatie elektronische systemen, zoals scannen van tickets om lange wachtrijen te voorkomen en een snelle doorstroom te bevorderen.

V: Hoe en wanneer ontvang ik mijn tickets? 
A: Wanneer je tickets besteld hebt via VanPlan, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Ook e-tickets ontvang je in je mailbox. Deze zet je op je mobile device of print je uit en neem je mee naar het evenement. Het kan ook zijn dat je kaarten per post toegestuurd krijgt i.p.v. e-tickets, als je daarvoor gekozen hebt. 

V: Ik wil mijn culturele hoofdstad tickets annuleren, kan dat?

A: Gekochte tickets kunnen helaas niet geannuleerd worden. 

V: Hoe meld ik mijn culturele hoofdstad evenement aan zodat deze zichtbaar wordt op VanPlan en ik kan profiteren van gratis promotie in de uitagenda’s? 
A: Je kunt je evenement aanmelden via Uitservice.nl. Als je het vinkje voor culturele hoofdstad aanzet dan wordt je evenement niet alleen getoond op vanplan.nl maar ook op 2018.vanplan.nl. Wij beoordelen wel of je aanmelding als culturele hoofdstad event terecht is.

V: Ik heb een evenement aangemeld via Uitservice, maar ik kan het niet terugvinden op 2018.vanplan.nl, hoe kan dat? 
A: Bij het aanmelden van het event kun je een vinkje plaatsen bij ‘mijn evenement is een culturele hoofdstad event’, herkenbaar aan het LF2018 logo. Er is sowieso een aantal evenementen dat je wel kunt aanmelden via Uitservice, maar dat niet geplaatst wordt op VanPlan, waaronder kerkdiensten. 

V: Ik organiseer een event in het kader van culturele hoofdstad, maar het is geen bidbook event. Mag ik deze toch aanmelden? 
A: Bij VanPlan willen we heel graag het complete aanbod van culturele hoofdstad events tonen. Dus ook alle mienskip events. Meld je event dus snel aan!

V: Ik organiseer een event voor de culturele hoofdstad in 2018 en zou de ticketing van mijn evenement wel via VanPlan willen regelen, kan dat? Zijn daar kosten aan verbonden?  
A: Dat kan, graag zelfs! Aan de afhandeling van de kaartverkoop via e-tickets zijn geen kosten voor de event-organisatie verbonden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

V: Hoe kan ik zorgen voor extra aandacht voor mijn evenement in de krant? 
A: Je kunt helaas geen redactionele aandacht kopen, maar er zijn wel andere verschillende mogelijkheden voor extra aandacht. We kunnen aantrekkelijke mediapakketten aanbieden in combinatie met ticketing, maar alleen adverteren is natuurlijk ook mogelijk. We helpen je graag verder

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook