Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

LF2018 evenement aanmelden bij VanPlan

Dat Leeuwarden in 2018 culturele hoofdstad is, zal je ondertussen niet zijn ontgaan. Onder de noemer Leeuwarden Fryslân 2018 staan Leeuwarden en Friesland in 2018 bol van de events. Organiseer jij ook een evenement in het kader van de culturele hoofdstad? Plaats je evenement dan nu op VanPlan LF2018 en maak gebruik van alle voordelen die VanPlan biedt om een enorm publiek te bereiken!

Je evenement of uitje aanmelden voor de culturele hoofdstad 2018 regel je snel en eenvoudig via Uitservice!  

WAT IS UITSERVICE?

Via de selfservicemodule van Uitservice kun je je evenement gratis aanmelden voor op VanPlan LF2018. Via deze eenvoudige module meld je zelf je evenement aan in een paar eenvoudige stappen. Je maakt, eenmalig, een gratis account aan op uitservice.nl en geeft je evenement(en) op. Bij het opgeven van je evenement vink je aan dat het een culturele hoofdstad (LF2018) event betreft.

 

WELKE VOORDELEN BIEDT VANPLAN.NL VOOR LF2018?

Dagelijks trekt VanPlan duizenden bezoekers uit Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder. VanPlan heeft niet alleen een nauwe samenwerking met de uitagenda’s van Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Dagblad van het Noorden, maar ook met diverse weekbladen in Noord-Nederland. Speciaal voor de culturele hoofdstad worden er LF2018 uitagenda’s gemaakt, zodat jouw event bij zoveel mogelijk potentiële bezoekers van de culturele hoofdstad in 2018 onder de aandacht komt.

 

BIDBOOK- OF MIENSKIPEVENT?

Als jouw evenement een link heeft met de culturele hoofdstad, Leeuwarden Fryslân 2018, mag je je evenement aanmelden. Dus niet alleen de officiele bidbook events zijn welkom bij ons, maar ook alle mienskip events dragen we een warm hart toe. Meld je LF2018 event dus vandaag nog aan bij VanPlan!

 

TICKETING EN PROMOTIE CULTURELE HOOFDSTAD EVENTS

Organiseer je een fantastisch event voor de culturele hoofdstad in 2018 en heb je de ticketing nog niet geregeld? Ook de kaartverkoop kunnen wij voor je regelen. Met of zonder ticketing kunnen we ook media-aandacht en extra promotie voor je regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: info@vanplan.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook