Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Over ons - VanPlan 2018

Speciaal voor de culturele hoofdstad in 2018 verzamelt VanPlan hier alles wat er in 2018 te doen is in en rondom Leeuwarden. Hopelijk ken je VanPlan natuurlijk allang. VanPlan is namelijk het grootste uit- en ticketingplatform van het Noorden. VanPlan heeft altijd de leukste uitjes en evenementen in Noord-Nederland voor je.

Kom jij in 2018 ook naar de culturele hoofdstad?

Dat Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa is in 2018 mag je gerust uniek noemen. Een stad kan maar één keer benoemd worden tot culturele hoofdstad. Nederland was slechts 2 keer eerder culturele hoofdstad, Amsterdam (1987) en Rotterdam (2001). En nu Leeuwarden in 2018. De volgende keer dat Nederland aan de beurt is als culturele hoofdstad is pas weer in 2033. Dus je ‘moet’ er nu bij zijn!

Bidbook en Mienskip events

Het hele jaar staan Leeuwarden en Friesland bol van de (culturele) activiteiten. Bidbook events zoals Giant Steps (de Reuzen van Royal de Luxe), Celebrating Diversity, de Stormruiter, European sports for all games, Under de Toer, Lost in the Greenhouse, Welcome to the Village, Mata Hari en Escher zijn maar een paar van de events die je in 2018 in of rondom Leeuwarden kunt gaan bezoeken. Naast de officiele bidbook events wordt ook de gemeenschap (mienskip) gestimuleerd tot het organiseren van events, de zogenaamde Mienskip evenementen.

VanPlan events

Bij VanPlan kun je voor veel van de culturele hoofdstad events ook kaartjes kopen, lekker makkelijk met onze one-stop-shop! Hoe meer evenementen zich aanmelden en hoe meer van het programma bekend gemaakt wordt hoe meer events je op deze speciale omgeving zult vinden. De culturele hoofdstad evenementen worden straks ook gepubliceerd in diverse uitagenda’s in dagbladen Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad en online op de sites van deze dagbladen. Maar ook in de titels van het Weekblad in Friesland zullen deze agenda’s verschijnen.

 

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE CULTURELE HOOFDSTAD LF2018

Wil je op de hoogte blijven van alle events tijdens Leeuwarden Fryslan 2018? Meld je dan nu aan voor onze speciale VanPlan-nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je geen event mist. De VanPlan-nieuwsbrief is gevuld met de leukste uit-tips over de culturele hoofdstad in 2018. Zo ben je elke week heel snel op de hoogte van de mooiste uitjes en natuurlijk van de beste kortingen en vrijkaartenacties.

 

AANDACHT VOOR JE EVENEMENT

Wil je dat je evenement ook op deze speciale 2018 site komt te staan en zo een extra groot publiek bereikt? Meld deze dan gratis aan via Uitservice. Evenementen die via Uitservice worden aangemeld, komen in ieder geval ook op vanplan.nl te staan. Als je aangeeft dat jouw event speciaal voor 2018 is wordt deze ook hier getoond. Wie weet zie je jouw uitje zelfs – gratis - terug in de uitagenda’s van onder andere Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en weekbladen zoals de Huis aan Huis en de Drachtster Courant.

 

KAARTVERKOOP VOOR JE EVENEMENT IN 2018

Organiseer je zelf een evenement in 2018? Laat VanPlan je kaartverkoop regelen. Dat is niet alleen makkelijker: het kost je ook nog eens niets en geeft je zelfs nog extra mogelijkheden om je evenement onder de aandacht te brengen bij potentiële bezoekers voor de culturele hoofdstad. Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Vanplan Events op Facebook