WTC Expo leeuwarden

Heliconweg 52 8914 AT LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

De veemarkt van Leeuwarden is in 1963 begonnen op de locatie van het WTC Expo. Vele naamsveranderingen en uitbreidingen later is het WTC in 2017 het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland, met maar liefst 45.000 vierkante meter.

De Stormruiter

Voor de spectaculaire paardenvoorstelling De Stormruiter heeft de organisatie (weer) voor het WTC Expo in Leeuwarden gekozen. Het WTC Expo is jaarlijks ook de locatie voor de populaire Hengstenkeuring en de Frisian Proms, een voorstelling met veel muziek, diverse (internationaal) bekende artiesten en muziek. Tickets voor De Stormruiter koop je exclusief bij VanPlan!

Wat is er in 2018 te doen in het WTC Expo?

De Stormruiter is de grootste culturele hoofdstad evenement dat plaats vindt in het WTC Expo in Leeuwarden. Daarnaast kun je in 2018 in ieder geval terecht voor de 49ste WTC General Assembly, een driedaags inernationaal bedrijven congres met als thema ‘Better Together. Trust the start for international business. We sluiten niet uit dat er nog meer culturele hoofdstad events plaats zullen vinden in het WTC. Organiseer jij een LF2018 event in het WTC Expo? Meld je evenement dan vandaag nog aan en wij zullen hier de juiste informatie vermelden.

Eten en drinken in het WTC Expo in Leeuwarden

Het WTC Expo biedt verschillende mogelijkheden om een hapje of een drankje te doen. Bij de evenementen vind je eigenlijk altijd kioskjes om eten of drinken te halen. Ook is er een vast cafe op de begane grond. Bovenin vind je een van de meest exclusieve restaurants van Leeuwarden: Eleve. Eleve biedt de bezoeker heerlijke maaltijden met het mooiste uitzicht over Leeuwarden. 

Overnachten WTC Expo

Kom je van ver? Dan kun je zelfs blijven slapen in het hotel bij het WTC. 

Parkeren WTC Expo Leeuwarden

Wil je weten of je een beetje goed kunt parkeren bij het WTC Expo in Leeuwarden? Dan maken we het je gemakkelijk. Het WTC Expo heeft namelijk uitgebreide parkeergelegenheid bij het complex. Je hoeft dus nooit ver te lopen naar het evenement van jouw keuze.

Openingstijden WTC Expo

Het WTC Expo is wisselend geopend, dat hangt met name af van het evenement dat plaats vindt. Voor specifieke en actuele informatie met betrekking tot de openingstijden van het WTC verwijzen we je dan ook graag naar de website van het WTC. 

Alle Evenementen WTC Expo in LEEUWARDEN

De Stormruiter

6 sep - 7 okt, WTC Expo, Leeuwarden € 49,50 Meer info

De route naar WTC Expo

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT LEEUWARDEN

De Stormruiter wordt in 2018 in het WTC Expo georganiseerd, hier kun je ook terecht in 2018