King of the Meadows

7 januari t/m 30 december in Diverse locaties, o.a. Groene Ster in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Evenementen/voorstellingen die geïnspireerd zijn op de relatie tussen bio- en culturele diversiteit, programma op www.kingofthemeadows.eu.

"Diversiteit is een groot goed. (Bio)diversiteit die het landschap zo aantrekkelijk maakt. Voor flora, fauna en mensen! King of the Meadows viert deze diversiteit in 2018 met initiatieven en projecten die ook geïnspireerd zijn op de relatie tussen bio- en culturele diversiteit. Ieder project heeft zijn eigen focus.

Zo richt Kening fan ‘e Greide zich op biodiversiteit in boerenland, maar een project als Silence of the Bees op bijen en hun leefomgeving. Met een scala aan projecten zetten we gezamenlijk de Europese (bio)culturele diversiteit op de kaart.

Hoogtepunten in het programma voor 2017-2018 zijn het Nieuwjaarsconcert in Amsterdam en Leeuwarden in samenwerking met het Nederlands Blaas Ensemble (NBE). Het Grote Grutto Theater in het Natuurmuseum. Veertig tot zeventig kleine voorstellingen van 'Koning van het Grasland', vier tot zes uitvoeringen van 'Birds and Brass' en als grootste de 'Conference of the Birds'. Zes optredens in De Groene Ster in Leeuwarden van 10 tot en met 19 ju;i voor maximaal 30.000 bezoekers.

Een unieke serie voorstellingen. 2000 Hafabra-muzikanten verzorgen onder leiding van componist Sytze Pruiksma en in samenwerking met het Noord-Nederlands Toneel zes voorstellingen in de open lucht. De 5.000 toeschouwers bij iedere voorstelling zitten in het midden, het verhaal over natuur, cultuur en leiderschap speelt zich rondom de bezoekers af."

Links

www.kingofthemeadows.eu

Data en tijden

zondag 7 januari 2018 t/m zondag 30 december 2018

zondag :

Prijzen

Volwassenen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Diverse locaties, o.a. Groene Ster

8939 ZZ LEEUWARDEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen